Define your top navigation in Apperance > Menus

06260
untitled

DLW Flooring er av Europa´s ledende produsenter av gulvbelegg. Moderne produksjon i Tyskland sørger for produkter i aller høyeste kvalitet.

Som leverandør til både bedrifts og privatmarkedet tilbyr vi et bredt sortiment:
DLW Linoleum
DLW Vinyl
DLW Luxury Vinyl
DLW Fibrebonded.

Vi tilbyr:

  • Totalleverandør av tekstil- og elastiske gulvbelegg.
  • Kvalitetsprodukter i et stort utvalg av farger, mønster og strukturer,
    som passer til ethvert prosjekt.
  • Salgssupport og teknisk support, som hjelper deg med å realisere dine prosjekter.
  • Bransjespesifikk knowhow og ekspertise innen gulv til helsesektor,
    undervisningssektor, serviceindustrien, detaljhandel, kontorer og bolig.

KONTAKTINFORMASJON

  
DLW Flooring
Storg. 14
0184 Oslo
  
 
+47 22 50 24 00
nordic

Svanemerket

Svanen har grenseverdier som alle foretak må oppfylle for å få bruke Svanemerket på produktene sine. Svanen legger «lista» opp i dagen, og Svanemerket er den synlige og troverdige bekreftelsen på at produktet overholder konkrete krav og grenseverdier. Svanens krav er tøffe–og de skjerpes kontinuerlig.

60081

Der Blaue engel

Blaue Engel er verdens eldste miljømerke og feiret 30 årsjubileum i 2008. Symbolet tildeles produkter og tjenester som gir tydelige miljøfordeler sammenlignet med andre produkter og tjenester innen samme område. Kriteriene regulerer blant annet utslipp, energiforbruk, lydnivå, levetid og sikkerhet for brukeren.

63592

Østerriksk miljømerke

Det østerrikske miljømerket UZ 56 for gulvbelegg representerer en garanti om miljøvennlige produkter og tjenester. Organisasjonen informerer offentligheten om forbrukervarers miljøbelastning under produksjon, bruk og avhending og identifiserer miljøvennlige alternativer. DLW Linoleum ble tildelt dette sertifikatet fordi belegget i en uavhengig inspeksjon har vist seg å oppfylle en rekke miljøkriterier. Miljømerket angir en kombinasjon av høy miljøstandard samt kvalitet og produktsikkerhet.

63595

GUT

Organisasjonen GUT (Gemeinschaft umweltfreundlicher Teppichboden e.V.) ble etablert i 1990 med det formål å identifisere tekstilgulvbelegg som garantert oppfyller maksimal miljøkompatibilitet og brukerbeskyttelse i alle trinn av produktets livsløp – fra produksjon og legging til bruk og resirkulering. I samarbeid med offisielt anerkjente testinstitusjoner i hele Europa utfører GUT omfattende produkt- og kontrolltester som er basert på de strengeste standarder. GUT-seglet viser at DLW nålefilt er testet for skadelige stoffer, utslipp og lukt og oppfyller de strenge kravene i GUT-standarden.

63596

Nasjonal, teknisk bygningsgodkjennelse

For at tekstiler og elastiske gulvbelegg skal få nasjonal, teknisk bygningsgodkjennelse, krever DIBt (Deutsche Institut für Bautechnik) at de må oppfylle bestemte krav for VOC-utslippsverdier. Dette skal sikre at ingen som oppholder seg i en bygning skal bli utsatt for utslipp av skadelige stoffer. Med dette som mål har utvalget for helserelatert evaluering av bygningsprodukter, AgBB, som består av helse- og miljømyndigheter fra Tysklands føderale og nasjonale myndigheter, utviklet spesifikke krav. Utvalget har blant annet besluttet at det etter oppnådd bygningsgodkjennelse, hvert år skal foretas en ekstern inspeksjon av bygningens gulvbelegg.

Det er ingen sertifikater registrert

Produktkatalogen er under oppbygning

Det er ingen videoer fra denne leverandøren

Her ser du leverandørens fordeler

Bli Mal Proff kunde idag
Forventet kjøp:

Velg avdeling:

Velg fylke:

Velg kommune:

Ønskes det kreditt?*  Ja Nei
Hvis kreditt: Fakturaformat i PDF eller EHF? *(må være innmeldt i Elma for EHF)  PDF EHF
Fakturafrekvens:  Daglig Uke
 Egen faktura per ordre?
×
×
Malproff